Welkom op de Fruity Speelautomaten Site

De automaten op deze site kan je gratis of voor echt geld spelen. Om gratis te spelen klik je op een kast of spel en daarna op Play for Fun. Je krijgt dan 100 fun credits om mee te spelen. Als je credits op zijn kan je weer op de knop drukken. Ook is het mogelijk om met echt geld te spelen. Hoe dit werkt lees je door op de INFO knop te drukken in de automaat van je keuze. Wat je ook kiest, we wensen je veel plezier! De kasten worden aangeboden door een externe partij. Mocht je problemen ondervinden, gebruik dan het FeedBack formulier onder de INFO knop. Fruity Speelautomaten is niet verantwoordelijk voor het gebruik van, problemen met of fouten in deze automaten.

Zoek je een bepaalde automaat? Ze staan op alfabetische volgorde. Zet je muis op een plaatje voor de titel.

Fruity Plaatst alleen online automaten die je ook gratis kan spelen. Zo kan iedereen zonder risico een leuk spelletje spelen!

Comments are closed.